Ansök via webbformulär

Fyll i formuläret och klicka på ”skicka ansökan”. Var noggrann när du fyller i dina uppgifter. Efter att du skickat din ansökan får du ett mejl  som talar om att vi mottagit din ansökan.
Kom ihåg att fylla i dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. OBS, om du inte får ett svarsmejl, kontakta skolan direkt.  

Personuppgifter:

Rangordna dina val:

Skolan skickar automatiskt dina personuppgifter och uppgifter om dina studier till CSN. Observera att du själv söker studiemedel via www.csn.se. Efter antagning till kurs görs löpande överföringar till CSN.

Eventuell funktionsnedsättning, behov av hjälpmedel och så vidare.

Referenser

Ange namn och telefon till två personer som känner dig väl, till exempel en tidigare lärare eller arbetsgivare (ej familjemedlem).

Till exempel lärare eller arbetsgivare.

Ange företag, arbetets art och anställningens längd.

Personbevis beställer du från www.skatteverket.se

Om du inte har möjlighet att skicka personbevis/betyg elektroniskt skickar du det istället per post till Strömsbergsgatan 15, 681 32 Kristinehamn.

Du kan använda följande filformat: .jpg .png .pdf
Det går även bra att skicka betygskopia per post till Kristinehamns folkhögskola, Strömsbergsgatan 15, 681 32 Kristinehamn.

Personligt brev är obligatoriskt för dig som söker Fritidsledarutbildningen eller någon av dansutbildningarna. Det går även bra att skicka ett personligt brev per post till Kristinehamns folkhögskola, Strömsbergsgatan 15, 681 32 Kristinehamn. Du kan använda filtyperna: .txt .rtf .odf .pdf eller .doc

Internat

Skolan har ett litet internat.
För intresseanmälan eller information om internatet eller annat boende i Kristinehamn kontakta skolans kurator, marianne.lund@regionvarmland.se eller 0550-392 60.

Sidan uppdaterades den 22 april, 2016