Skådespelareleverna på Molkoms folkhögskola

Ansök till Molkoms folkhögskola

För att ansöka till skolans kurser kan du antingen fylla i ett formulär på webben som du skickar direkt till oss digitalt. Eller så kan du skriva ut en ansökningsblankett som du skickar per post.

Var noggrann när du fyller i din ansökan. När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mejl eller post inom en vecka. Får du ingen bekräftelse ber vi dig kontakta skolan.

Ansökan till vårterminen 2018 skall vara inne senast 15 oktober 2017.
Vi tar fortfarande emot sena ansökningar till vårterminen 2018.

Till din ansökan ska du bifoga:

Om skolan inte erhåller de dokument som efterfrågas är din ansökan inte komplett och antagningsförfarandet kan försenas.

Ansök via Schoolsoft   (öppnas i nytt fönster)

OBS! Välj läsåret 2017/2018 om du ansöker till vårterminen 2018.

Om du av någon anledning inte har möjlighet att göra ansökan på webben i Schoolsoft kan du skriva ut nedanstående ansökningsblankett och skicka in per post till:

Molkoms folkhögskola, Box 66, 660 60 Molkom

Ansökan 2018-2019 (pdf)

 

Var vänlig observera att det är viktigt att alla ansökningar, kompletteringar och liknande skickas till skolans officiella adress och inte till enskilda personer (t.ex. lärare).

Undantag

Om du söker till Filmlinjen, Skådespelarlinjen, Hälsotränarutbildningen, Allmän kurs NPF Estet eller Animation NPF, ska du skicka in specifika bilagor. Se kurssidorna. För att söka till sommarkurserna, se kurssidan för anmälningsblankett.

Sidan uppdaterades den 8 december, 2017