Två lärare i matematik och naturkunskap

Nu söker Molkoms folkhögskola två gymnasielärare/ämneslärare i matematik och naturkunskap. 

Dina arbetsuppgifter  

Som gymnasielärare med ämnesbehörighet i matematik och/eller naturkunskap kommer du att arbeta på Allmän kurs. På Allmän kurs kan deltagarna läsa in både grundläggande och särskilda behörigheter till högskola och yrkeshögskola. Skolan har även kurser på grundskolenivå med svenska som andraspråk.  

Molkoms folkhögskola erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där folkhögskolans idé och pedagogik ger dig stor frihet i det pedagogiska arbetet. Folkhögskolan är en alternativ skolform för vuxenstuderande. Skolformen styrs inte av nationella prov och traditionella betygssystem, vilket skapar friare möjligheter för lärande och utveckling.  

Molkoms folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och har cirka 220 kursdeltagare fördelat på vår enhet i Karlstad och huvudskolan i Molkom. Skolan har ett varierat kursutbud och är välmeriterad inom profilområdet film, skådespeleri och hälsa.  

Eftersom skolan finns i både Molkom och Karlstad kommer undervisning att delvis bedrivas på båda orterna. 

Här kan du läsa mer om Molkoms folkhögskola. 

Din bakgrund  

  • Gymnasielärare med ämneslärarbehörighet i matematik och/eller naturkunskap 
  • Har ett stort engagemang och en vilja att utforma ditt pedagogiska arbete tillsammans med kollegor. Är flexibel och kan anpassa undervisningen efter de studerandes behov, för att var och en ska nå sina mål.  
  • Vill möta nya utmaningar i arbetet och stimuleras av att motivera, inspirera och skapa engagemang för utveckling och lärande. 

Om anställningen  

De båda tjänsterna är tillsvidareanställningar. Två personer fördelas på 1,9 helårstjänster, varav 100% av undervisningen är kopplat till naturkunskap och 90% till matematik.  

Tillträde är den 7 augusti 2018. 

Ansökan 

Ansök här

Vi vill ha din ansökan senast den 20 april 2018. 

Kontakt  

Bild på Gunilla Frykensjö Björnfoth

Gunilla Frykensjö Björnfoth

Rektor

Molkoms folkhögskola

0553-100 60

076-213 14 48

gunilla.frykensjo.bjornfoth@regionvarmland.se

Att jobba på Region Värmland  

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.  

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland 

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.  

 

Sidan uppdaterades den 28 mars, 2018